You are here:

Mobilnih Spalionica

Sektor specijalističkog otpada brzo raste, i to je tok otpada kojem smo posvećeni u pružanju najboljih mogućih rješenja.

Naš cilj je osigurati da se s tim tokovima otpada postupa na ispravan način i u skladu s lokalnim propisima.

mobile incinerator

Informacije o Tržištu Specijalističkog Otpada

Naš asortiman spalionica za specijalistički otpad usredotočen je na otpad koji ne ulazi u normalni komunalni otpad. To može uključivati, na primjer, otpad od kanabisa, vojni otpad i otpad od droga/kontrabanda. Također imamo i cijeli tehnički tim unutar kuće koji može isporučiti jedinstvene, prilagođene projekte kako bi točno odgovarali zahtjevima vašeg zadatka ili natječaja.

Zašto odabrati spalionicu od INCINER8?

S desetljećima iskustva u industriji spaljivanja, naš specijalistički asortiman spalionica dizajniran je da zadovolji specifične tokove specijalističkog otpada. Ti se tokovi otpada mogu sastojati od teško upravljivih predmeta, izrazito opasnih materijala ili poslovanja koja se bave jedinstvenim proizvodima koji ne bi bili prikladni za normalni tok komunalnog otpada.

Zašto odabrati naše modele umjesto drugih?

Inciner8 nudi potpunu paletu spalionica, dizajniranih za učinkovito uništavanje specijalističkog otpada. Naši se strojevi mogu dizajnirati prema vašim točnim specifikacijama i koristiti najbolje dostupne tehnologije s širokim rasponom opcionalnih opcija za kontrolu zagađenja i čišćenje plinova. Dodatno, naši sustavi mogu biti izgrađeni u skladu sa specifičnim smjernicama pojedine zemlje.

Zašto odabrati mobilnu spalionicu od INCINER8?

Tijekom godina vidjeli smo naše spalionice kako se koriste u širokom rasponu primjena s različitim ciljevima.

Raspravite kako jedna od naših spalionica za specijalistički otpad može činiti važan dio vaše opće strategije otpada pomažući u preusmjeravanju nepotrebnog otpada s odlagališta.